[Het jeugdbestuur] [Trainers en afgevaardigden] [De scheidsrechters voor de jeugd]


12 maart 2023, Supporteren voor onze eerste ploeg: KSK Vlierzele - KFC Baasrode

Op zondag 12 maart alweer afspraak op de club... Onze eerste ploeg (1e in de stand) speelt tegen KFC Baasrode (2e in de stand). Uiterst belangrijke match waarop de volledige jeugd wordt uitgenodigd samen met hun ouders.
Het werd een heuse thriller. Maar ook bij een 2-4 achterstand en met 10 tegen 11 bleven de kleine beren de grote beren aanmoedigen.
Toen het in de 90e minuut nog 4-4 werd en de 5-puntenkloof met de tweede dus werd behouden ontplofte de tribune. Er werd gezongen over de stilte aan de overkant en het berenlied werd nog eens luidkeels gebruld. We waren ontsnapt aan een regenvlaag, een nederlaag, aan een rookbom of twee en aan een vuurtje... (wat die mannen van Baasrode toch allemaal meehadden, het was niet te geloven).
Op het veld werd er nog een klein feestje gevierd, waarbij de spelers de kindjes betrokken in hun viering. Iedereen keerde tevreden terug naar huis.

BEDANKT voor jullie massale aanwezigheid, BEDANKT voor jullie steun, BEDANKT om nogmaals te tonen dat KSK Vlierzele 1 grote familie is!!!

Hopelijk zien we elkaar dit seizoen nog eens terug voor... wie weet... het einddoel van dit seizoen...
5 maart 2023, wedstrijd G-teens van KVC DT Borsbeke - U12

Op zondag 5 maart 2023 werden onze U12 uitgenodigd om een wedstijd te gaan spelen met en tegen de G-teens van KVC DT Borsbeke. Deze spelen wel competitie maar hebben zeer weinig wedstrijden omdat er niet zo veel ploegen beschikken over G-ploegjes.
Aan zo een mooi project willen wij uiteraard graag meewerken en dus trokken we met onze ploeg naar Borsbeke.
Het werd een leuke partij waarbij de beide ploegen gemengd werden en er een mooie en faire wedstrijd werd afgewerkt. Voor beide teams een leuke ervaring en voor herhaling vatbaar.
Bedankt aan de ouders van U12 om zowel op zaterdag (competitie) als op zondag paraat te staan en zo deze jongens van Borsbeke een leuke voormiddag te bezorgen.3 februari 2023, pannenkoekenverkoop

Op vrijdagavond 3 februari gingen we met onze jeugdwerking op pad om pannenkoeken te verkopen ten voordele van onze club KSK Vlierzele. Kindjes van u7, u8, u9, u12 en u15 gingen samen met hun trainers/begeleiders/ouders de baan op en verkochten in totaal ongeveer 250 kilo pannenkoeken.
Daarna was er nog een gezellige avond in de kantine waarbij onze lekkere pannenkoeken werden verorberd door de kinderen en volwassenen die mee hadden geholpen. Sommigen verkozen een pintje of duvelke boven een pannenkoek en zo was er voor ieder wat wils.
Alvast dikke merci aan al wie geholpen heeft op vrijdagavond maar ook aan al wie zijn steentje heeft bijgedragen aan deze geweldige verkoop van onze superlekkere pannenkoeken.
20 december 2022, AA Gent - Cercle Brugge

Dinsdagavond 20 december zal bij 22 spelertjes van u8 en u12 nog lang in hun geheugen gegrift staan. Met de bus vertrokken we rond 18u richting Gent. De kinderen werden namelijk verwacht om 19u15 om samen de opwarming te volgen en om 20u mochten ze het veld betreden samen met de spelers van AA Gent en Cercle Brugge. De match was van een iets minder niveau maar we kregen er wel nog 30 minuten extra verlengingen bovenop. Hierdoor waren we pas laat terug in Vlierzele, zo rond 23u15.
Er zullen er na deze korte nacht een paar met kleine oogjes in de klas hebben gezeten, maar wel met een ervaring die ze nooit nog wordt afgenomen.


18 december 2022, Kerstfeestje

Op vrijdag 16 december vond het Kerstfeestje plaats in onze kantine van KSKV. Na 2 jaar coronaleed was iedereen klaar om er opnieuw een geweldig feestje van te maken. En OF het geweldig was...

Na de frietjes met balletjes in tomatensaus voor u7, u8 en u9 was het aan de u12 en u15. Intussen werden onze kleinste beren beziggehouden met spelletjes en muziek:
We probeerden om ter snelst ballonnen te doen ploffen, door hoepels te kruipen en pingpong balletjes uit een doosje te schudden...
Daarna braken we het wereldrecord 2 minuten zwijgen met minstens 25 kinderen tussen 5 en 11 jaar. We leerden de Marie-Louise, we zwaaiden mee met les lacs du Connemara en wiegden in elkaars armen op vrolijke vrienden.
Om af te sluiten oefenden we nog de wereldhit: Alé alé, alé alé, wij zijn de beren van den SKV !!

Om 20 uur mochten eindelijk de ouders komen. De stembanden werden gesmeerd met pintjes en andere lekkere drankjes en het podium werd een drukbezochte plek binnen de kantine om karaoke te zingen. Wereldhits en Vlaamse Schlagers passeerden de revue.

De kleinste beertjes begonnen moe te worden waardoor mama’s en papa’s ook hun bedje konden gaan opzoeken. Gelukkig waren er nog grote beren van u12 en u15 en werd uiteindelijk de kantine gesloten om 2u30 ’s nachts ongeveer. Het was een geweldige avond en we kijken al uit naar het volgende feestje op KSKV !!

Bedankt aan ALLE helpers en aan het bestuur om dit voor onze jeugd mogelijk te maken.


21 november 2022, EHBO

Op maandag 21 november waren we eens zonder kinderen op stap... Trainers en begeleiders van de jeugdwerking volgden de EHBO infosessie te Bavegem, met dank aan het Rode Kruis. Deze handelde over reanimeren en defibrilleren. Aangezien wij zelf op onze club over een AED beschikken vinden we het ook belangrijk dat iedereen hier mee kan werken. Wij hopen uiteraard dit nooit te moeten gebruiken op onze club. Maar mocht het nodig zijn, dan zijn de kinderen en supporters in goede handen en zijn er toch altijd medewerkers die de eerste zorgen kunnen toedienen in afwachting van de gespecialiseerde medische diensten.6 november 2022, AA Gent - Club Brugge

Op zondag 6 november ging de hele U12 ploeg op pad om naar de wedstrjid AA Gent – Club Brugge te gaan kijken. Christophe Wulteputte, papa van een spelertje, regelde het hele gebeuren (vlag, tickets en zelfs parking), waarvoor onze dank.
Tijdens de wedstrijd trachtten we om als groep op tv te komen, wat ons ook is gelukt. Hiervoor hadden we onze nieuwe vlag bij van KSK Vlierzele.
Er werd luidruchtig gesupporterd door de AA Gent-supporters onder ons, voor diegenen die net ietsje meer sympathie voelden voor Club Brugge werd het een stille namiddag.
Naar het einde van de match werd de sfeer in de tribune wat grimmiger waardoor we zo goed als op de vlucht moesten. Gemaskerde Gent-supporters en geüniformeerde agenten kwamen ter plaatse terwijl wij ons uit de voeten maakten om in de kantine van KSK Vlierzele nog iets te gaan drinken en mee te vieren met de 30 op 30 en periodetitel van onze eigen eerste ploeg. Het was een leuke dag en de kinderen hadden alvast wat te vertellen op school maandag...5 november 2022, De Sint

Op zaterdag 5 november kwam er hoog bezoek langs op KSK Vlierzele. Wij verwelkomden de Sint met 3 van zijn Pieten. Er werd voor alle spelertjes tot en met U12 een pakje voorzien. Gelukkig waren er dit jaar geen stoute kindjes en bijgevolg vloog er dus niemand in de zak...
Onze barman, Freddy, hield er wel zwarte kaken op na. De Sint stelde nog voor om de nacht van 10 op 11 november alle alarmen uit te schakelen zodat hij bij alle kindjes ook nog eens aan huis kan komen. Daarna zette hij zijn tocht verder.


14 oktober 2022, Night trail run

Op vrijdag 14 oktober deed onze U12 en U15 mee aan de night trail run, georganiseerd door de gemeente Sint-Lievens-Houtem met vertrek op het Hemelrijk. Aangezien er niet kon worden getraind door deze organisatie werd er voor het tweede jaar op rij deelgenomen met zoveel mogelijk spelers.
De opkomst bij onze spelers was groot en ook enkele sportieve ouders liepen mee als begeleider. Alle spelers liepen op een rustig maar mooi tempo de vijf kilometer uit, met behulp van fietslichtjes en pillampen, om de soms verraderlijke ondergrond op onze trage wegen te overleven.
Voor en na het lopen werd er uiteraard even tijd gemaakt om een balletje te trappen op het Hemelrijk en bij de ouders om een pintje te consumeren. Het was een sportieve, leuke en gezellige avond.9 oktober 2022, Supporteren voor onze eerste ploeg

Zondag 9 oktober 2022 werd voor 18 van onze jeugdspelertjes een topdag. Ze mochten oplopen met onze eerste ploeg om mee te helpen supporteren en ze zo aan een 18 op 18 te helpen tegen Schroevers Moorsel. En wat een sfeer hebben ze gebracht!
Er werd een hele wedstrijd gezongen en geroepen en ook de trommel zweeg niet gedurende de 90 minuten. Tijdens de rust werd snel een hotdog naar binnen gewerkt zodat ze er de tweede helft opnieuw tegenaan konden. Wie wou kreeg er nog een glittertattoo bovenop.
Het werd een dag om niet snel te vergeten en bovendien won de eerste ploeg ook nog eens de wedstrijd.
Hopelijk kunnen we dit nog een paar keer herhalen dit seizoen om het familiale karakter van onze club nog wat extra glans te geven.

klik hier voor meer foto's2 oktober 2022, Berenchallenge

Op zondag 2 oktober namen we met een delegatie van U15 deel aan de Berenchallenge, georganiseerd door de Gezinsbond VlieZL.
Hard labeur werd afgewisseld met de nodige rust en aanmoedigingen werden vergezeld van lachsalvo's.
Winnen deden we dan wel niet, maar met de olympische gedachte 'meedoen is belangrijker dan winnen' in ons achterhoofd werd het een hele leuke namiddag waarop we onze clubkleuren toonden op een activiteit buiten het voetbal.


klik hier de informatiebrochure

Het jeugdbestuur

Naam: Berckmoes Freddy - zie ook bestuur
Taak:
  • jeugdverantwoordelijke
  • kasbeheerder tombola jeugd

(foto Kristel Van Der Meulen)
Naam: Moerenhout Bart - zie ook bestuur
Taak:
  • algemeen jeugdcoördinator

(foto Kristel Van Der Meulen)
Naam: De Vulder Geert - zie ook bestuur
Taak:
  • administratief medewerker
Trainers en afgevaardigden

  trainer afgevaardigde
U15
Hendrickx Wouter
(foto Kristel Van Der Meulen)

Aerts Maarten
U13
Ghysens Chris

Boelaert Karin
U11
Marteau Daniël
gsm 0479/59 26 88
Diploma

Monier Kevin
U10
De Clercq Kristof
(foto Kristel Van Der Meulen)
 
U9 A
Moerenhout Bart

Van Der Meulen Johan


Van Den Bossche Steven
U9 B
Van Snick Julie
 
U8
De Jonge Jeroen

Van Snick Sam
U7
De Maseneire Martin

Bosseman Youri
De scheidsrechters voor de jeugd

wie interesse heeft om scheidsrechter te zijn bij de wedstrijden van de Duiveltjes, gelieve contact op te nemen met jeugdcoördinator Moerenhout Bart. klik in het linkermenu op "Contacteer S.K. Vlierzele"

Naam: Stammeleer Wim
Naam: Van De Velde Jan
(foto Kristel Van Der Meulen)
Naam: Coppens Dirk
Naam: De Landsheer Michel
Naam: Dumont Alain
Freddy en Rene


Het Nieuwsblad, 9 juni 2012

Pano, 5 december 2012

Pano, 21 maart 2012

https://www.voetbalvlaanderen.be/nieuws/update-spelfiches-veldvoetbal-voor-het-nieuwe-seizoen