[Het jeugdbestuur] [Trainers en afgevaardigden] [De scheidsrechters voor de jeugd] [Artikels en foto's van de jeugdwerking] [Spelfiches]
Het jeugdbestuur

Naam: Moerenhout Bart - zie ook bestuur
Taak:
  • Algemeen jeugdco÷rdinator (U6 tot en met U17)
  • Tornooiverantwoordelijke

Contact
  • 0497/12.09.63

(foto Kristel Van Der Meulen)
Naam: Van Snick Julie
Taak:
  • Jeugdco÷rdinator onderbouw (U6 tot en met U9)
  • API (aanspreekpersoon integriteit)

Contact
  • 0496/49.07.25
Naam: De Vulder Geert - zie ook bestuur
Taak:
  • administratief medewerker
Trainers en afgevaardigden

  trainer afgevaardigde
U15
Hendrickx Wouter
(foto Kristel Van Der Meulen)

Aerts Maarten
U13
Ghysens Chris

Boelaert Karin
U11
Marteau DaniŰl
gsm 0479/59 26 88
Diploma

Monier Kevin
U10
De Clercq Kristof
(foto Kristel Van Der Meulen)
 
U9 A
Moerenhout Bart

Van Der Meulen Johan


Van Den Bossche Steven
U9 B
Van Snick Julie
 
U8
De Jonge Jeroen

Van Snick Sam
U7
De Maseneire Martin

Bosseman Youri
De scheidsrechters voor de jeugd

wie interesse heeft om scheidsrechter te zijn bij de wedstrijden van de Duiveltjes, gelieve contact op te nemen met jeugdco÷rdinator Moerenhout Bart. klik in het linkermenu op "Contacteer K.S.K. Vlierzele"

Naam: Stammeleer Wim
Naam: Van De Velde Jan
(foto Kristel Van Der Meulen)
Naam: Coppens Dirk
Naam: De Landsheer Michel
Naam: Dumont Alain
Freddy en Rene

Artikels en foto's van de jeugdwerking

Archief: 2022-2023 - 2012-2013

17 november 2023, bezoek van de Sint

Op vrijdag 17 november kreeg de kantine van KSK Vlierzele hoog bezoek. De Sint kwam langs met 2 van zijn Pieten. Hij was een beetje later omdat hij het veld niet meteen had gevonden. Het zag er namelijk helemaal anders uit dan vorig jaar met het nieuwe kunstgras dat er ligt.
Wat had de Sint dat goed opgemerkt...

De kindjes mochten per ploeg langsgaan bij de Sint en hun mooie tekening afgeven die ze op voorhand hadden ingekleurd. Ze kregen in de plaats een pakje gevuld met lekkers. Aangezien er ook dit jaar geen stoute kinderen waren kreeg iedereen een pakje en ook de ouders in de kantine werden bedacht met wat strooisnoep. Van U7 tot en met U11 zagen we alleen maar blije gezichtjes.

De tekeningen van de kindjes werden op advies van de Sint opgehangen in de kantine zodat de sfeer die de Sint met zich meebracht ook daarna nog even bleef verder duren.

De kinderen van U13 en U15 kregen een koffiekoek aangeboden. Snoepjes eten is op die leeftijd namelijk slecht voor de tandjes.

Wij kijken alvast uit naar volgend jaar!

15 november 2023, Dribbelfestival

Op woensdag 15 november 2023 organiseerden trainer Julie en trainer Martin een heus dribbelfestival voor onze U7 spelertjes, dit in het kader van hun trainerscursus. Na afloop kregen de deelnemers een diploma uitgereikt.


13 oktober 2023, Night trail run

Vrijdag 13 oktober ging de Night Trail Run door, georganiseerd door de gemeente Sint-Lievens-Houtem en uitgebaat door onszelf, KSK Vlierzele. Naar jaarlijkse traditie worden die dag de trainingen geschrapt en nemen we met verschillende ploegen deel aan deze run. Dit jaar hadden we een record aantal inschrijvingen van onze eigen jeugdspelers en ouders. We namen deel met U10, U11, U13 en U15.
Het weer viel een beetje tegen maar dat kon de Beren van KSK Vlierzele niet deren. Nadat sommigen een omwegje hadden genomen kwam iedereen veilig en wel terug aan. Het was een goeie training van 5 km. Op naar volgend jaar!


1 oktober 2023, U9 op SK Oudegem

Op zondag 1 oktober speelde de eerste ploeg van KSK Vlierzele op SK Oudegem. Toevallig moesten onze u9 spelertjes dat weekend ook aantreden tegen SK Oudegem. Ze mochten hun match spelen als voorwedstrijd van de grote Beren en konden zo ook mee oplopen met de eerste ploeg. Alweer een leuke ervaring rijker.
O jaů de u9 speelden na een heuse thriller 9-9 gelijk en onze eerste ploeg won met 3-5.

klik hier voor meer foto's24 september 2023, opening kunstgras

Op zondag 24 september werd ons kunstgras te Vlierzele officieel geopend. Er ging een receptie aan vooraf met hoogwaardigheidsbekleders, sponsors en andere genodigden maar de echte sterren kwam rond 13u aan op de club. Om 13u30 gingen er namelijk wedstrijdjes door van de jeugd en om 14u30 werd ons veld dan officieel geopend en onze nieuwe jeugdsponsor Kantoor Haems officieel voorgesteld.
De beren van de Gezinsbond kwamen ook een kijkje nemen en ze zagen hoe onze eerste ploeg van KSK Vlierzele gehakt maakte van Kerksken en ze met een 5-0 score huiswaarts stuurde. Dit natuurlijk dankzij de fantastische steun van onze kleine beertjes in de tribune.

klik hier voor meer foto's
Spelfisches


https://www.voetbalvlaanderen.be/nieuws/update-spelfiches-veldvoetbal-voor-het-nieuwe-seizoen